Så er det bekræftet: ‘Squid Game’ får en sæson 2

Så er det bekræftet: ‘Squid Game’ får en sæson 2
'Squid Game'. (Foto: Netflix)

Spoilers for ‘Squid Game’ sæson 1.

Den mest populære serie på Netflix nogensinde får en sæson 2.

Surprise!

Det skriver Forbes, som netop har opsnappet nyheden fra AP Entertainment’s Twitter-konto.

Efter ugers heftig spekulation har instruktøren af den sydkoreanske sensation, Hwang Dong-hyuk, således bekræftet, at en opfølger er på tegnebrættet. Og at den ikke overraskende atter har Lee Jung-jae i hovedrollen som Seong Gi-hun – den eneste deltager, der som bekendt slap levende fra de perfide ‘børnelege’.

Sidst vi så Gi-hun besluttede han sig i 11. time for ikke at hoppe på et fly til USA for at se sin lille datter, og dermed blev scenen sat for et opgør med Squid Game-bagmændene.

I et videointerview med AP Entertainment siger Hwang Dong-hyuk:

»Der har været så meget pres, så stor efterspørgsel og så meget kærlighed efter en sæson 2. Så jeg føler nærmest, at I ikke giver mig noget valg! Men ja, jeg vil blive (hos Netflix, red.), og der kommer bestemt en sæson 2. Den er klar i mit hoved lige nu. Jeg er igang med planlægningsprocessen. Men det er for tidligt at sige, hvornår det kommer til at ske. Jeg vil dog love dig det her: Gi-hun kommer tilbage, og han vil gøre noget for verden«.

I sidste måned, før sæson 2 fik officielt grønt lys, løftede serieskaberen i The Times lidt af sløret for, hvilke ideer han allerede bryggede på:

»Hvis jeg får lov til at lave en sæson mere, så skal fortællingen også handle om frontmanden (tidligere politibetjent, og den måske afdøde betjents bror, red.). Problemer med politibetjente er ikke udelukkende et problem i Sydkorea. Det ser jeg i de internationale nyheder. Det er en tematik, jeg gerne vil udforske«.

Så er der bare tilbage at krydse fingre og tæer for, at hverken Netflix eller Dong-hyuk træder vande for længe! Hit med den, venner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af