Se første trailer til ‘Atlanta’s ventede tredje sæson

Se første trailer til ‘Atlanta’s ventede tredje sæson
Atlanta'. (Foto: PR)

Endelig har vi fået en forsmag på tredje sæson af ‘Atlanta’ – en af tidens mest roste amerikanske serier.

I anledning af Halloween blev første trailer til den længe ventede nye sæson i går uploadet til siden Gilga.com. Seriens skaber og ene hovedrolleindehaver, Donald Glover, linkede til siden i et tweet med ordene »Happy Halloween«, fortæller Variety.

I skrivende stund er videoen ikke at finde på siden, men så er det godt, at en venlig bruger har uploadet den til Youtube. Se den i bunden af artiklen.

Den korte trailer skaber meget passende en ulmende og uhyggelig stemning med en række mennesketomme skud og dunkle skud, der på lydsiden akkompagneres af de messende ord »Det er efter verdens undergang, har du ikke forstået det endnu?«.

Til sidst ser bevæger kameraet sig langsomt mod Brian Tyree Henrys rapper Paper Boi, der sidder til bords i en overdådig sal med et udtryksløst pokerfjæs. I baggrunden står to tjenestefolk med ansigterne vendt mod væggen.

‘Atlanta’s tredje (og fjerde) sæson er blevet udskudt flere gang, men i første halvdel af 2022 skulle sæson 3 gerne få premiere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af