Will Smith om ’After Earth’-misere med sønnen Jaden Smith: »Han mistede tilliden til mig«

Will Smith om ’After Earth’-misere med sønnen Jaden Smith: »Han mistede tilliden til mig«
Will Smith og Jaden Smith i 'After Earth' (Foto: PR)

I 2013 udkom hit-or-miss instruktøren M. Night Shyamalans sci-fi thriller ’After Earth’. Filmen havde et velvoksent budget på omkring 130 millioner dollars at gøre godt med, men endte med at være en »komplet fiasko«, som hovedrolleindehaver Will Smith selv skriver i sin kommende selvbiografi med titlen ’Will’.

For nyligt fik magasinet People.com lov til at dele uddrag fra skuespillerens bog, og her fortæller Will Smith om nogle af de vanskeligheder og erfaringer, han har gjort sig gennem sin karriere.

Smith skriver blandt andet om at arbejde sammen med sønnen Jaden Smith i netop ’After Earth’. I filmen spiller Will og Jaden far og søn, men deres præstationer blev slagtet, og de vandt Razzie-prisen for værste præstationer.

Og det påvirkede Jaden, skriver faren i sin bog. Sønnen havde i bund og grund bare fulgt sin fars instruktioner, skriver Will Smith, og han følte sig derfor forrådt. 

»Vi har aldrig diskuteret det, men jeg ved, at han følte sig forrådt. Han følte sig dårlig vejledt, og han mistede tilliden til mit lederskab. Som 15-årig anmodede Jaden om at blive en frigjort mindreårig, og det knækkede mit hjerte«, skriver Will Smith.

»Han endte med at ombestemme sig, men det stinker, når man føler, at man har gjort skade på sine børn«. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af