‘Euphoria’ vender stærkt tilbage i det nye år: Se traileren til sæson 2

‘Euphoria’ vender stærkt tilbage i det nye år: Se traileren til sæson 2
Zendaya og Hunter Schaeffer i 'Euphoria' sæson 2. (Foto: HBO Max)

‘Euphoria’, en af de senere års suverænt mest polariserende ungdomsserier, vender langt om længe tilbage med sæson 2 på HBO Max til januar.

Serien, hvis første sæson fik premiere helt tilbage i 2019, blev som så mange andre titler ramt af coronaforsinkelser, hvorfor skaberen Sam Levinson og hovedrolleindehavere Zendaya og Hunter Schaeffer i stedet optog en nedbarberet, men ikke desto mindre følelsesmæssig intens ‘Euphoria’ special i to dele, der fik premiere i december sidste år.

Nu er anden, fulde sæson så klar. Og at dømme efter traileren er highschool-stofmisbrugeren Rues (Zendaya) liv ikke just blevet mindre kompliceret eller dramatisk, efter at hun og kæresten Jules (Schaeffer) slog op.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tværtimod tyder det på, at Rues entre i den kriminelle underverden i sæson 1 for alvor får konsekvenser for både hende selv og hendes nære, alt imens Rue desperat savner Jules:

‘Euphoria’ sæson 2 får premiere på HBO Max 10. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af