James Franco møder kritik for sit første interview om krænkelser: »Fuldkommen ufølsom«

James Franco møder kritik for sit første interview om krænkelser: »Fuldkommen ufølsom«
James Franco.

James Franco har over de seneste dage mødt kritik for hans første interview om de krænkelser anklager, der blev fremlagt mod ham i 2018.

I en pressemeddelelse, som magasinet People har fået adgang til, kalder kvinderne bag anklagerne mod Franco hans udtalelse for »fuldkommen ufølsom« og årsag til »enorm smerte«.

I interviewet indrømmede Franco, at han havde haft upassende seksuelle forhold til sine studerende på den skuespilskole, han havde startet, mens han også erkendte, at han var sexafhængig, hvilket han siden har fået behandling for.

Men i en fælles udtalelse bliver hans udtalelser fordømt af to af kvinderne, der lagde sag an mod Franco og indgik et milliondyrt forlig med skuespilleren, i en skriftlig meddelelse via deres advokater:

»Udover at være blind omkring magtdynamikker er Franco fuldkommen ufølsom og tilsyneladende ligeglad over den enorme smerte, han har trukket sine ofre igennem med sin skændsel af en skuespilskole. Det er uforståeligt, at selv efter han indgik et forlig, fortsætter han med at underspille de overlevendes oplevelser og ignorere deres smerte. Selvom han erkender, at han aldrig skulle have startet sådan en skole til at starte med«.

Videre lyder det: »Dette var ikke en misforståelse omkring et kursusnavn. Det var ikke resultatet af, at han var overbebyrdet. Det var og er forkastelig adfærd. Ingen bør tolke hans interview som, at Franco tager ansvar for sine handlinger og udtrykker anger over det, der skete. Det er et gennemsigtigt forsøg på at undgå de virkelige problemer – lige op til en juleferie i håb om, at han kan undgå at få sine udtalelser gransket«.

James Franco har ikke kommenteret sine anklageres modsvar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af