Nu kan du vinde en overnatning i huset fra ’Alene hjemme’ – med alt, hvad dertil hører

Nu kan du vinde en overnatning i huset fra ’Alene hjemme’ – med alt, hvad dertil hører
Macaulay Culkin i 'Alene hjemme'. (Foto: PR)

Et julemirakel? Airbnb har i samarbejde med skuespilleren Devin D. Ratray, der portrætterede Kevins storebror Buzz i de originale ’Alene hjemme’ film, arrangeret en julebegivenhed, som er svær at modstå. 

Airbnb og Devin Ratray vil indsamle penge til Chicagos La Rabida børnehospital, der behandler kroniske og komplekst syge børn. Og midlet er simpelthen at tilbyde en eksklusiv én-nats overnatning i det gamle McCallister-hus. 

Macaulay Culkin, der portrætterede den kløgtige Kevin, er ikke en del af pakken – til gengæld får den heldige vinder hele ’Alene hjemme’-oplevelsen. 

Bronzestatuetten, der bliver ramt af et pizzabud i den første film, vil pryde indgangen til hjemmet, og selv den spand med maling, der blev hængt op i loftet af Kevin for at forhindre banditterne i at komme ind i hjemmet, vil hænge der. 

Buzz, Devin Ratray, vil agere vært på opholdet, og der vil være en helt eksklusiv screening af den nye Disney+ ’Alene hjemme’-film, ’Home Sweet Home Alone’.

Man kan byde på opholdet fra 7. december klokken 14 hos Airbnb. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af