Se første trailer til ‘How I Met Your Mother’-spinoff med Hillary Duff

Se første trailer til ‘How I Met Your Mother’-spinoff med Hillary Duff
'How I Met Your Father' (Foto: Patrick Wymore/Hulu)

»This is the story of how I met your father«.

Sådan lyder de første ord i den nye trailer (beskrevet af The Playlist) til serien ‘How I Met Your Father’ – der sjovt nok er en spinoff til den populære sitcom ‘How I Met Your Mother, som løb fra 2005 til 2014.

I den nye serie er Ted Mosby skiftet ud med kvinden Sophie, der altså fortæller sine børn, hvordan hun, af mange omveje, mødte deres far.

Fortids-Sophie (som lever i vores nutid) spilles af Hillary Duff, mens den genfortællende ældre udgave af hovedperson spilles af ‘Sex and the City’-stjernen Kim Cattrall.

Til at hjælpe sig gennem hverdagens og datinglivets udfordringer har Sophie naturligvis en flok tætte venner, der bliver spillet af Chris Lowell, Francia Rasia, Tom Ainsley, Tien Tran og Suraj Sharma.

Traileren lægger blandt andet vægt på nutidens kvaler ved dating- og singlelivet: Overfladiske Tinder-dates og FOMO fra sociale medier.

‘How I Met Your Father’ får amerikansk premiere på Hulu 18. januar. Herhjemme lander serien formentlig på Disney+ ikke længe efter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af