Bliver det »legen-wait-for-it-dary«? Se teaseren til ‘How I Met Your Father’

Bliver det »legen-wait-for-it-dary«? Se teaseren til ‘How I Met Your Father’
'How I Met Your Father' (Foto: Patrick Wymore/Hulu)

Så skete det: Komedieserien ’How I Met Your Mother’ har nu efter mange års spekulationer om, hvorvidt der mon ville komme en tilsvarende pendant fra et kvindesyn fået en spinoff.

Og både teaser og premieredato er klar.

Se førstnævnte her med hovedrolleindehaveren Hillary Duff:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’How I Met Your Father’ foregår i 2021, og vi møder Sophie (Duff), som prøver at navigere i datingslivets udfordringer. Ligesom i den oprindelige serie, har Sophie naturligvis også en flok tætte venner, her spillet af Chris Lowell, Francia Rasia, Tom Ainsley, Tien Tran og Suraj Sharma, der skal forsøge at hjælpe vor heltinde på vejen til kærligheden.

På toppen af kransekagen finder vi også selveste ’Sex and the City’- stjernen Kim Cattrall i rollen som den ældre Sophie, skriver Deadline

‘How Met Your Father’ får premiere på Hulu i USA den 18. januar 2022. Herhjemme vises Hulus produktioner på Disney+, hvor du også kan se den gamle serie, så vi krydser fingre for, at vi ikke skal vente for længe på Sophies eventyr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af