‘Sex and the City’s Chris Noth fyret fra serien ‘The Equalizer’ efter voldtægtsanklager

‘Sex and the City’s Chris Noth fyret fra serien ‘The Equalizer’ efter voldtægtsanklager
Chris Noth i 'The Equalizer' (Foto: Barbara Nitke/CBS via Getty Images)

I sidste uge stod to kvinder – uafhængigt af hinanden – frem overfor det velansete branchemedie The Hollywood Reporter og fortalte, at ’Sex and the City’-stjernen Chris Noth, også kendt som Mr. Big, havde begået seksuelle overgreb mod dem i henholdsvis 2004 og 2015.

Begge kvinder fortalte meget detaljeret om overgrebene såvel om, hvordan det har påvirket dem sidenhen.

I denne uge har ’Sex and the City’-hovedrollerne Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis, som er tv-aktuelle igen i spinoff-serien ‘And Just Like That’, gjort det klart, at de er dybt berørte af sagen, og at de støtter kvinderne fuldt ud.

I mandags blev det ydermere offentliggjort, at Chris Noth er blevet fyret fra CBS-serien ‘The Equalizer’, hvis optagelser er igangværende.

CBS udtalte i en meget kortfattet pressemeddelelse til CNN, at »Chris Noth fra dags dato ikke længere vil være med i produktionen af flere afsnit af ’The Equalizer’«. 

Chris Noth, som medvirkede i det første afsnit af ‘And Just Like That’, udtalte selv følgende til The Hollywood Reporter da anklagerne først så dagens lys:

»Anklagerne mod mig, som kommer fra individer jeg mødte år, ja selv årtier siden, er kategorisk falske. Historierne kunne være fra 30 år siden eller 30 dage siden – nej betyder altid nej – og det er en grænse, som jeg ikke har overtrådt. Hændelserne skete efter samtykke. Det er svært ikke at stille spørgsmålstegn ved timingen af de her anklager. Jeg ved ikke, hvorfor de kommer frem nu, men hvad jeg ved er, at jeg ikke har begået overgreb mod disse kvinder«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af