‘Sex and the City’-kvinderne reagerer på overgrebsanklagerne mod Chris Noth: »Vi er dybt kede af det«

‘Sex and the City’-kvinderne reagerer på overgrebsanklagerne mod Chris Noth: »Vi er dybt kede af det«
Sarah Jessica Parker i 'And Just Like That'. (Foto: HBO Max)

I sidste uge forlød det, at ‘Sex and the City’-stjernen Chris Noth, bedst kendt som Carries store kærlighed Mr. Big, var blevet anklaget for seksuelle overgreb af to forskellige kvinder, hvoraf den ene hændelse beskrives som en regulær voldtægt.

Uafhængigt af hinanden fortalte kvinderne til The Hollywood Reporter, at Noth havde forgrebet sig på dem i henholdsvis 2004 og 2015.

»Det var meget smertefuldt, og jeg råbte: ‘Stop!’. Og det gjorde han ikke. Jeg sagde: Kan du i det mindste få fat i et kondom? Og han grinede af mig«, fortalte den første, anonymiserede kvinde til The Hollywood Reporter om oplevelsen i 2004. Kvinden blev efter overgrebet tilset på hospitalet.

Chris Noth har kategorisk afvist anklagerne, mens der har været påfaldende stille fra SATC-kollegerne.

Indtil nu.

I dag har Kristin Davis, som spillede Charlotte i SATC og den aktuelle fortsættelse ‘And Just Like That … ‘ s¨åledes postet følgende opslag på Twitter på vegne af hende selv, Sarah Jessica Parker (Carrie) og Cynthia Nixon (Miranda), hvori trioen udtrykker støtte til de to kvinder:

Sarah Jessica Parker, som producerede både SATC og ‘And Just Like That … ‘, og som har været tætte venner med Noth i over 20 år, har ikke udtalt sig seperat om sagen.

Noth medvirkede i det første afsnit af ‘And Just Like That … ‘, hvor Big (SPOILER) fik et hjerteanfald og døde. Scenen skabte røre i både seriens univers såvel som i den virkelige verden, idet Big forinden havde taget en tur på en såkaldt Peloton-træningscykel.

Pelotons aktier faldt ikke mindre end 11 procent ovenpå afsnittets premiere i forrige uge, men firmaet var få dage efter klar med en humoristisk damage control-reklame – produceret af Ryan Reynolds – hvor Chris Noth selv tog pis på dødsscenen.

Efter anklagerne mod Noth har Peloton trukket reklamen tilbage igen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af