Soundvenue Live: Endelig kan du se den sorte komedieperle ’Vildmænd’ – mød holdet bag ved forpremieren

Soundvenue Live: Endelig kan du se den sorte komedieperle ’Vildmænd’ – mød holdet bag ved forpremieren
Rasmus Bjerg og Zaki Youssef i 'Vildmænd'. (Foto: Nordisk Film)

FORPREMIEREN ER AFLYST PÅ GRUND AF DE NEDLUKKEDE BIOGRAFER. VI VENDER TILBAGE MED EN NY DATO.

Endelig får den udskudte danske perle ‘Vildmænd’ premiere – og du kan være blandt de første i landet til at se den forrygende film og tilmed møde holdet bag (køb billet HER).

Thomas Daneskovs sorte komedie ligner ingen andre danske film: Dybt absurd og urkomisk med sit udgangspunkt om familiefaren Martin (Rasmus Bjerg), der har sagt farvel til kone og børn for at leve som byttejagende urmenneske i de norske fjelde.

Voldelig og mørk, når Martin får følgeskab af den småkriminelle Musa (Zaki Youssef), der såret efter en bilulykke bliver spundet ind i Martins selvbedrag med sine gamle gangstervenner i hælene.

Og overraskende øm i de to mænds spirende venskab og i skildringen af den aldrende norske politimand, der godt presset af Martins bekymrede kone (Sofie Gråbøl) sætter efter dem.

Som et skandinavisk modsvar på en Coen-film er ’Vildmænd’ et af årets absolutte danske filmhøjdepunkter, og 3. januar kan du se filmen før alle andre, når vi inviterer til forpremiere med besøg af Rasmus Bjerg, Zaki Youssef og instruktør Thomas Daneskov, der stiller op til spørgsmål efter rulleteksterne.

Thomas Daneskov har længe været kendt som et af landets store komisk orienterede talenter, og efter no budget-filmdebuten ’Eliten’ og DR-serien ‘Joe Tech’ får han nu sit store gennembrud med ’Vildmænd’.

Køb billetter HER – og tilmeld Facebook-event HER.

’Vildmænd’ med q&a
3. januar kl. 19.30
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af