‘Rap fyr i L.A.’ genopstår som dyster dramaserie produceret af Will Smith – se første trailer

‘Rap fyr i L.A.’ genopstår som dyster dramaserie produceret af Will Smith – se første trailer
Jabari Banks i 'Bel-Air'. (Foto: PR)

Den ikoniske 90’er-sitcom ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ (‘Rap fyr i L.A.’) gjorde Will Smith til en verdensstjerne. Nu får serien et mørkt reboot, når instruktør Morgan Cooper gentænker historien som en socialt bevidst dramaserie under titlen ‘Bel-Air’.

Cooper skabte en viral sensation for tre år siden, da han delte en fantrailer til en dyster udgave af ‘Bel-Air’, som i sidste ende fik Smith selv til at spærre øjnene op. Fantraileren, der nu er set over syv millioner gange, fik skuespilleren til at bestille en episode fra Cooper – og nu er samarbejdet altså blevet til en hel sæson med Smith som executive producer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Debutanten Jabari Banks spiller unge Will, der kommer ud af sit belastede nabolag i West Philly og flytter ind hos sin rige onkel i Bel-Air-kvarteret. De to meget forskellige verdener tørner sammen, og det nye miljø viser sig svært at navigere for Will.

Cooper har udtalt om intentionen med rebootet: »Fordi ‘Bel-Air’ er et drama, kan vi skrælle lagene af karaktererne og tematikkerne på en måde, man ikke kunne for 30 år siden i et halvtimes sitcom-format. Vi er i stand til at tage hårde samtaler op, der udfordrer perspektiver. I sin grundessens er ‘Bel-Air’ en fejring af den sorte oplevelse gennem et familie-perspektiv«.

I USA får ‘Bel-Air’ premiere på den nye streamingtjeneste Peacock den 16. februar. Det er endnu uvist, hvor og hvornår serien lander herhjemme, da Peacock endnu ikke er lanceret i Danmark.

Den oprindelige ’Rap Fyr i L.A.’ kørte gennem seks sæsoner fra 1990 til 1996 og blev med sine charmerende oneliners og tårnhøje seertal startskuddet for Will Smiths karriere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af