Se den nye trailer for corona-forsinkede ’Hvidstengruppen II – De efterladte’

Se den nye trailer for corona-forsinkede ’Hvidstengruppen II – De efterladte’
Ellen Hillingsøe og Marie Bach Hansen i 'Hvidstengruppen II - De efterladte' (Foto: Nordisk Film)

Anne-Grethe Bjarup Riis’ opfølger til sin film om den danske modstandsgruppe ’Hvidstengruppen’ skulle have haft premiere første juledag, men blev rykket helt til marts på grund af julens corona-nedlukning af biograferne.

For at kickstarte interessen kommer nu en ny trailer som følger familien Fiil, idet søstrene Tulle (Marie Bach Hansen) og Gerda (Laura Winther Møller) sendes til Tyskland som krigsfanger, efter adskillige af mændene i deres familie er blevet henrettet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Hvidstengruppen 2’ starter, samme dag ’Hvidstengruppen’ sluttede, og fokuserer på den ufortalte historie om kvindernes skæbne, efter de fanges af tyskerne. På vej til Tyskland møder de Monica Wichfeld, som spilles af Ellen Hillingsø, mens mor Gudrun (Bodil Jørgensen) derhjemme kæmper for at få dem hjem igen.

Filmen er baseret på interviews, dagbøger og breve fra virkelighedens Fiil-familie.

’Hvidstengruppen II – De efterladte’ kan ses i biografen fra 10. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af