Timothy Olyphant vender tilbage i ’Justified’-revival

Timothy Olyphant vender tilbage i ’Justified’-revival
Foto: PR

Sidste år rapporterede Variety, at FX-serien ’Justified’ ville vende tilbage, efter dens sjette og sidste sæson løb over skærmen i 2015.

Nu kan Variety også bekræfte, at hovedrolleindehaveren Timothy Olyphant vender tilbage til cowboyhatten som U.S. Marshal Raylan Givens.

Seriens originale seks sæsoner fulgte Timothy Olyphants skydeglade politiefterforsker, da han blev forflyttet fra Miami til sin fødeby i Kentucky, fordi hans hårdhændede metoder ikke just værdsattes af ledelsen.

I ’Justified: City Primeval’, som den nye serie kommer til at hedde, rejser Raylan Givens til Detroit for at fange den sociopatiske morder kendt som ’The Oklahoma Wildman’. Der er gået otte år siden sidst, og tiden har efterhånden indhentet den ellers smukt aldrende Timothy Olyphant.

Den kommende serie er ligesom sin forgænger baseret på Elmore Leonards bøger og produceres og skrives af Michael Dinner og Dave Andron, som også producerede ’Justified’.

Der er endnu ikke sat en premieredato på ’Justified: City Primeval’, men ’Justified’ kan i mellemtiden streames på Amazon Prime Video.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af