‘Bridgerton’ er tilbage: Se den nye teaser for sæson 2

‘Bridgerton’ er tilbage: Se den nye teaser for sæson 2
'Bridgerton' sæson 2. (Foto: Netflix)

Da første sæson af Netflix og Shonda Rhimes‘Bridgerton‘ landede for lidt over et år tilbage, strøg periodedramaet noget overraskende til tops på listen over streamingtjenestens mest sete serier nogensinde.

Ganske vist blev den engelske overklasses romantiske 1800-tals forviklinger vippet af pinden af ‘Squid Game’ senere på året, men nu er ‘Bridgerton’ klar til at tage revanche med sæson 2.

Og du kan se den nyeste teaser her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I anden sæson er fokus for fortællingen Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), den ældste søn i Bridgerton-familien, som er på giftefødder ud fra rent praktiske hensyn. I Netflix’ officielle synopsis lyder det:

»Anthonys jagt på en ung kvinde, som møder hans umuligt høje krav ser ud til at mislykkes, indtil Kate (Simone Ashley) og dennes lillesøster Edwina (Charita Chandran) ankommer fra Indien. Da Anthony begynder at kurtisere Edwina, finder Kate ud af hans sande intetioner – at ægte kærlighed ikke er højt på hans prioriteringsliste – og beslutter sig for at gøre alt, hvad hun kan for at spænde ben for forholdet. Men Anthony og Kates skænderier bringer dem kun tættere på hinanden, med komplikationer til følge på begge sider … «

‘Bridgerton’ sæson 2 lander på Netflix 25. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af