Første trailer til Amazons ‘Ringenes herre’-prequelserie kører et episk univers i stilling

Første trailer til Amazons ‘Ringenes herre’-prequelserie kører et episk univers i stilling
'Ringenes herre: Magtringene'. (Foto: Prime Video)

Gør dig klar til at vende tilbage til Middle Earth.

Amazon har netop delt den første teasertrailer til deres ventede ‘Ringenes herre’-prequelserie med titlen ‘Ringenes herre: Magtringene’.

Teaseren er tynd på plotinformation, men i stedet kommer vi vidt omkring i den storslåede verdens forskellige afkroge. Elver, dværge, mennesker og overnaturlige væsener lader blot til at være toppen af isbjerget i den svinedyre fantasysatsning. Første sæson alene har kostet op mod 465 millioner dollar.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien udspiller sig tusindvis af år før handlingen i de oprindelige ‘Ringenes herre’-film i tiden, hvor magtringene blev smedet. Indtil videre er elverherskeren Galadriel, den eneste karakter, vi med sikkerhed ved, kommer til at gå igen i serien. Flere spekulerer i, om vi ikke også får menneskekongen Isildur at se.

Den officielle plotsynopsis til serien lyder:

»Amazon Studios kommende serie introducerer for første gang de heltemodige legender fra den sagnomspundne Second Age i Middle Earths historie. Dette episke drama foregår tusinde år før begivenderne i J.R.R. Tolkiens ‘Hobbitten’ og ‘Ringens herre’, og vil tage seerne med til en æra, hvor enorme kræfter blev til, kongeriger rejste sig og styrtede i grus, overraskende helte blev testet, håbet hang i en tynd tråd og den største skurk, der nogensinde kom ud af Tolkiens pen, truede med at indhylle hele verden i mørke«.

»Serien starter i en fredstid, og følger et ensemble-cast af karakterer – både velkendte og nye – der konfronterer den længe-frygtede opblomstring af ondskab i Middle Earth. Kongerigerne og karaktererne vil skabe en arv, der kommer til at leve længe efter, de selv er væk, fra Misty Mountains mørkeste dybder til de majestætiske skove og elverhovedstanden Lindon, det bjergtagende ø-kongerige Númenor og de fjerneste egne af kortet«.

De ubeskrevne blade J.D. Payne og Patrick McKay er showrunnere, mens J.A. Bayona, kendt for gyseren ‘Børnehjemmet’ og ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’, er konceptuerende instruktør.

‘Ringenes herre: Magtringene’ får premiere på Amazon Prime Video 2. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af