Medie: Årets tre Oscar-værter er fundet – blandt andre Amy Schumer

Medie: Årets tre Oscar-værter er fundet – blandt andre Amy Schumer
Amy Schumer. (Foto: Jemal Countess/Getty Images for Peabody Awards)

Efter tre år uden vært retter Oscar-Akademiet op på skaden med intet mindre end tre værter ved årets prisuddeling.

Amy Schumer, Regina Hall og Wanda Sykes skal være værter, når den store prisfest løber af stablen 27. marts. Det skriver Variety.

Udmeldingen er endnu ikke bekræftet fra officielt hold, men ifølge Varietys kilder vil udmeldingen ske under morgenprogrammet ‘Good Morning America’ tirsdag morgen amerikansk tid.

‘Girls Trip’-produceren Will Packer står for årets show og har angiveligt planlagt en helt særligt tre-aktstruktur, hvor værterne skifter hver time. Det skriver Variety.

Der hviler en tung byrde på Schumer, Hall og Sykes’ skuldre. Oscar-showet har haft dalende seertal i årevis og ramte et ultimativt lavpunkt sidste år, hvor kun omkring 10 millioner så med. Det svarede til et fald på næsten 60 procent fra forrige år.

Schumer antydede søndag, at nyheden var på vej på sin Instagram, hvor hun delte en række af sine karrierehighlights og skrev: »Store, sjove nyheder på vej«.

Schumer har vundet en Emmy for sit sketchshowet ‘Inside Amy Schumer’ og er snart aktuel med serien ‘Life & Beth’. Hall er blandt andet kendt for sin medvirken i ‘Scary Movie’-franchisen, ‘Girls Trip’ og senest ‘Nine Perfect Strangers‘. Den Emmy-vindende komiker og skuespiller Sykes medvirkede senest i HBO-serien ‘The Other Two’.

Årets Oscar-nomineringer landede sidste uge, hvor danske ‘Flugt’ blandt andet skrev international Oscar-historie.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af