Sean Penn er nærmest uigenkendelig i første trailer til Watergate-serie med Julia Roberts

Sean Penn er nærmest uigenkendelig i første trailer til Watergate-serie med Julia Roberts
Julia Roberts og Sean Penn i 2020. (Foto: Michael Kovac/Getty Images for CORE Gala)

Julia Roberts er på jagt efter sandheden om Watergate-skandalen i traileren til den ventede første sæson af antologiserien ‘Gaslit’.

Roberts spiller Martha Mitchell, der offentligt anklagede Nixon for at stå bag indbruddet i Watergate. Hun sætter sig for at opklare konspirationen, hvilket bringer hendes mand, Rigsadvokaten John Mitchell (spillet af en uigenkendelig Sean Penn), og hans karriere på dybt vand.

Martha Mitchell blev betvivlet og anklaget for at være paranoid og »en kvinde af en vis alder«, da hun fremførte anklagerne, deraf seriens titel.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den store hovedattraktion i den velskruede trailer er selvfølgelig Sean Penn, der gemmer sig under et heftigt lag makeup og proteser i rollen som Rigsadvokaten. Det lugter allerede af Emmy-potentiale.

‘Gaslit’ er skabt i samarbejde mellem showrunner Robbie Pickering og ‘Mr. Robot’-skaberen Sam Esmail, der også samarbejdede med Julia Roberts på første sæson af konspirationsserien ‘Homecoming’. Serien er baseret på den hæsblæsende første sæson af podcasten ‘Slow Burn’.

Dan Stevens spiller John Dean, Nixons rådgiver under Watergateskandalen, mens Betty Gilpin ses i rollen som hans hustru Mo. Shea Whigham spiller manden bag Watergate-planen G. Gordon Liddy.

Armie Hammer og Joel Edgerton var oprindeligt på rollelisten, men er siden blevet erstattet.

Serien lander i USA på Starz 24. april og må forventes nogenlunde samtidig herhjemme på Disney+, der har rettighederne til Starz’ katalog.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af