Daniel Radcliffe om at vende tilbage til Harry Potter-universet: »Jeg kommer aldrig til at sige aldrig«

Daniel Radcliffe om at vende tilbage til Harry Potter-universet: »Jeg kommer aldrig til at sige aldrig«
Daniel Radcliffe. (Foto: Anthony Harvey/Getty Images)

Er der chance for at se Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint gentage deres ikoniske roller i Harry Potter-universet i fremtiden?

Spørgsmålet har trængt sig på, efter at instruktør Chris Columbus, der stod bag de første to Harry Potter-film, sidste år udtalte, at han var interesseret i at filmatisere teaterstykket ‘Harry Potter and the Cursed Child’.

I et interview med New York Times i anledning af næste måneds blockbusterkomedie ‘The Lost City’ blev Radcliffe spurgt, om han er villig til at vende tilbage til den ikoniske rolle. Og svaret er ikke entydigt positivt, hvis man som Harry Potter-fan drømmer om et snarligt gensyn.

»Jeg kommer aldrig til at sige aldrig. Folkene fra ‘Star Wars’ havde 30-40 år, før de vendte tilbage til rollerne. Der er kun gået 10 år for mig. Det er ikke noget, jeg rigtig er interesseret i at lave lige nu«, siger Radcliffe og fortsætter:

»Jeg er ved at nå til et sted, hvor jeg føler, at jeg kom nogenlunde helskindet ud af Potter. Jeg er virkelig glad for at være, hvor jeg er lige nu. At gå tilbage ville være en massiv forandring i mit liv«.

Den sidste Harry Potter-film fik premiere i 2011. Siden har holdet bag filmene været samlet i HBO’s stort anlagte genforening i anledning af 20-årsjubilæet for første film.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af