Det er skæbnens time i sidste sæson ‘Better Call Saul’ – se den pirrende trailer

Det er skæbnens time i sidste sæson ‘Better Call Saul’ – se den pirrende trailer
'Better Call Saul' sæson 5. (Foto: AMC)

Vi har kendt slutningen fra begyndelsen: Vidst, at den flinke undermåler Jimmy McGill ville ende som den lurvede advokat Saul Goodman.

Alligevel har ‘Better Call Saul’ mesterligt bygget et af de bedste karakterportrætter op i seriehistorien – og i de seneste sæsoner tilmed skruet op for gangsterdramaet fra originalserien ‘Breaking Bad’, så man i flere afsnit har glemt at trække vejret.

Nu er vi nået til slutningen eller begyndelsen, afhængigt af hvordan man ser det. Og at dømme ud fra traileren til sæson 6 bliver det akkurat lige så fantastisk, som resten af serien har været.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det umage par Jimmy og Kim krydser veje med Salamanca-familien, Gus Fringe og deres gamle advokatkolleger, og ud over at vi ved, at nogle af dem overlever, fordi de jo senere er med i ‘Breaking Bad’, kan vi meget vel komme til at stå med flere af de øvrige figurers liv i hænderne.

Finalesæsonen er opdelt i to tele (hmrf) – den første del lander på Netflix 18. april, mens anden del med de uigenkaldeligt sidste afsnit kommer 11. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af