Oscar-vært giver PCR-test til de smukkeste Hollywood-mænd med sin tunge

Oscar-vært giver PCR-test til de smukkeste Hollywood-mænd med sin tunge
Regina Hall, Simu Liu, Bradley Cooper, Tyler Perry, og Timothée Chalamet til Oscarshowet 2022 (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Coronaskyggen hang stadig tungt over aftenens Oscar-show, men en af Oscar-showets tre værter og selverklæret single, Regina Hall, brugte showet og pandemien som en undskyldning for at komme Hollywoods smukkeste singler lidt nærmere.

Det krævedes af alle gæster at have en negativ test før showet, men Regina Hall gik på scenen og kom med den ærgerlige nyhed, at et par af dem var inkonklusive. Listen indeholdt Simu Liu, Bradley Cooper, Tyler Perry og Timothée Chalamet, som blev kaldt op på scenen.

For at råde bod de dårlige tests ville Hall personligt give dem »en dyb PCR-test«, med sin tunge. Tilbuddet blev også givet til de to gifte mænd, Will Smith og Javier Bardem, som allernådigst takkede nej.

På vejen ud kom Josh Brolin og Jason Momoa forbi for at præsentere næste pris. De skulle selvfølgelig også lige kropsvisiteres for corona. Mændene tog det alle i stiv arm, så der kommer formodentlig ingen klager til HR de kommende dage.

Alle aftenens Oscarvindere kan ses her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af