’Russian Doll’ vender tilbage med en sæson 2 – se teaseren

’Russian Doll’ vender tilbage med en sæson 2 – se teaseren
Natasha Lyonne i 'Russian Doll' sæson 2 (Foto: PR)

»Når universet fucker med dig, lad det«.

Sådan siger Nadia Vulvokov (Natasha Lyonne) i teaseren til den anden sæson af Netflix’ hitserie ’Russian Doll’. I første sæson opdagede hun, efter hun blev kørt over efter sin fødselsdagsfest, at hun var fanget i en tidssløjfe. Lige meget hvad hun gjorde, endte hun med at dø og vågne op til den samme fest.

Nadia finder Alan (Charlie Barnett), der også er fanget i en uendelig dødscyklus, og sammen optrevler de det mysterium, som de begge står midten af.

Teaseren for anden sæson er karrig med detaljerne, men vi ved fra den officielle synopsis, at den foregår fire år senere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nadia og Alan har fundet en skæbne værre end den endeløse død, og de skal nu dykke dybere ned i deres fortid via en mystisk portal i hjertet af Manhattan.

Seriens hovedrolleindehaver Natasha Lyonne er fortsat showrunner og executive producer, sammen med Leslye Headland og Amy Poehler. Ifølge et interview Lyonne gav til The Hollywood Reporter tilbage i 2019, var serien pitchet til Netflix som en tre-sæsoners historie.

’Russian Doll’ Sæson 2 får premiere 20. april på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af