Se traileren til den kommende danske film ‘Esthers orkester’ med Annika Aakjær i hovedrollen

Se traileren til den kommende danske film ‘Esthers orkester’ med Annika Aakjær i hovedrollen
Annika Aakjær som Esther i 'Esthers orkester' (Foto: André Hansen/Scanbox)

Annika Aakjær, som på lørdag skal være vært for årets Bodil-show, springer ud som hovedrolleindehaver i den nye danske film ’Esthers orkester’.

Her spiller hun Esther (Annika Aakjær), der er en tegneserie- og børnebogsforfatter, som prøver at bryde igennem, mens hun har travlt med at dirigere familiens orkester. Efter hverdagen vendes på hovedet tvinges hendes mand Thomas (Johannes Lilleøre) til at overtage hendes daglige pligter.

Kærlighedsdramaet fortælles i løbet af parrets første og sidste dag sammen, hvor Thomas konfronteres med tre uundgåeligheder – tiden, kærligheden og døden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ud over Annika Aakjær og Johannes Lilleøre ses også Ulf Pilgaard, Stina Ekblad, Peter Gantzler og Emma Pi i bærende roller. Aakjær har også lavet musik til filmen.

’Esthers orkester’ instrueres af Alexander Sagmo, som i 2017 debuterede med filmen ’Needle Boy’. Han har fået flere priser på internationale filmfestivaler for sine kortfilm. Han har også skrevet filmen sammen med Troels Engelbrecht, som produceres af Jonathan Langelund og Mette Mikkelsen.

’Esthers orkester’ får premiere 2. juni i år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af