A24 laver film om sneglehus med sko på, baseret på Jenny Slates virale hit – se traileren

A24 laver film om sneglehus med sko på, baseret på Jenny Slates virale hit – se traileren
'Marcel the Shell with Shoes On' (Foto: PR)

I 2010 lavede komikeren Jenny Slate sammen med sin daværende partner Dean Fleischer-Camp en stopmotion-film om sneglehuset Marcel. Han instruerede, og hun lagde stemme til projektet, som de simpelt nok kaldte ’Marcel the Shell with Shoes On’.

Det blev til tre kortfilm på Youtube og endda også en billedbog. I 2014 annoncerede de, at de ville lave en spillefilm baseret på karakteren, og nu otte år senere har vi endelig en trailer til filmen med samme titel som den oprindelige Youtube-video.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmet som en mockumentary følger den Marcel i hans hverdag med sin bedstemor. Han savner sin familie og beslutter sig for at lede efter den, først med en livestream, hvilket leder til et interview i ’60 Minutes’, som er hans og bedstemorens yndlingsprogram.

’Marcel the Shell with Shoes On’ er ligesom det oprindelige oplæg skrevet af Slate og Fleischer-Camp, og nu også Nick Paley. Filmen instrueres ligeledes af Fleischer-Camp, og Marcels stemme er Jenny Slate. Bedstemoren spilles af Isabella Rossellini og har også gæsteoptrædener fra Conan O’Brien og ’60 Minutes’-værten Lesley Stahl.

Filmen får amerikansk premiere 24. juni, men det endnu er uvist, hvorvidt den får dansk biografdistribution.

Den oprindelige Youtube-video om Marcel kan ses her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af