Bryan Cranston og Aaron Paul vender tilbage som Walter White og Jesse Pinkman i sidste sæson ‘Better Call Saul’

Bryan Cranston og Aaron Paul vender tilbage som Walter White og Jesse Pinkman i sidste sæson ‘Better Call Saul’
Aaron Paul og Bryan Cranston i sidste sæson 'Better Call Saul'. (Foto: PR)

Den sidste sæson ‘Better Call Saul’ kommer til at byde på et gensyn med Bryan Cranston og Aaron Paul i deres mest ikoniske roller som henholdsvis Walter White og Jesse Pinkman.

Det bekræfter serieskaberne og tv-kanalen AMC til blandt andet Deadline og Variety.

Serieskaberen Peter Gould er til gengæld påpasselig med at fortælle, hvor omfattende roller de to skuespillere får i finalesæsonen af ‘Breaking Bad’-spinoffserien.

Til Variety udtaler han: »Jeg vil helst ikke spoile serien for publikum, men jeg vil sige, at det første spørgsmål, vi havde, da vi startede serien, var: ‘Kommer vi til at se Walt og Jesse i serien?’ I stedet for at vige udenom, vil jeg bare sige ja. Hvordan og under hvilke omstændigheder må I opdage på egen hånd«.

En række karakterer fra ‘Breaking Bad’-universet har tidligere haft cameos i ‘Better Call Saul’, der følger Bob Odenkirks karakter Saul Goodman i årene op til og under ‘Breaking Bad’.

Blandt andre Hector Salamanca (Mark Margolis), Don Eladio (Luis Politti), Salamanca-tvillingerne (Luis og Daniel Moncada), Hank Schrader (Dean Norris) og Steven Gomez (Steven Michael Quezada) har fundet vej til skærmen.

‘Better Call Saul’ får premiere på Netflix 19. april. Sidste sæson fik stor ros af vores anmelder, der kvitterede med seks stjerner og kaldte serien et mesterværk.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af