Instruktør har fulgt YouTubes Spørg Casper igennem ni år – se traileren til ‘Ingen kender Casper’

Instruktør har fulgt YouTubes Spørg Casper igennem ni år – se traileren til ‘Ingen kender Casper’
'Ingen kender Casper'. (Foto: PR)

Den 30-årige YouTuber Casper Harding – aka. Spørg Casper – har ca. 220.000 følgere. Men hvem gemmer sig bag profilen, der i over 11 år har produceret selvudleverende og satiriske videoer?

Det spørgsmål besvares (måske?) i instruktør René Odgaards dokumentarfilm ‘Ingen kender Casper’, der går bag om manden og fænomenet igennem hele ni år, fra berømmelsen eksploderer til Casper bliver forælder.

I filmens synopsis lyder det blant andet.

Den selverklærede største drengerøv på YouTube, karakteren Spørg Casper, har stor succes med sine grænseoverskridende og selvudstillende videoer. Men som følgerne strømmer til, vokser Caspers indre uro også, og minderne fra en opvækst med en far med skizofreni presser sig på.

Se traileren her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

René Odgaard siger i en pressemeddelelse:

»Det er ( … ) vigtigt for mig, at det er en håbefuld fortælling, der kan vise, hvorledes vi kan rejse os trods store ar på sjælen, og hvordan man sagtens kan elske ens forældre trods psykisk sygdom, være en god forælder trods en svær opvækst og ikke mindst at elske sig selv og være god nok som man er«.

‘Ingen kender Casper’ får premiere på DR3 den 8. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af