Kaley Cuoco knust over at blive valgt fra til rolle i ‘Knives Out 2’: »Jeg græd hele natten«

Kaley Cuoco knust over at blive valgt fra til rolle i ‘Knives Out 2’: »Jeg græd hele natten«
Kaley Cuoco i 2019. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Alle de store Hollywood-stjerner har været ellevilde efter at lande en rolle i Rian Johnsons stjernespækkede mordmysterie ‘Knives Out 2’, der lander på Netflix senere på året.

Filmen tæller – foruden Daniel Craig som detektiven Benoit Blanc – store navne som Ethan Hawke, Janelle Monáe, Edward Norton, Kate Hudson, Dave Bautista, Kathryn Hahn og Leslie Odom Jr.

Men faktisk var ‘The Flight Attendant’-skuespilleren Kaley Cuoco utroligt tæt på at få den rolle, der i sidste ende gik til Kate Hudson, fortæller hun i et interview med magasinet Glamour.

»Jeg var sikker på, at rollen var min. Jeg var så sikker i min sag, at jeg allerede havde pakket mine tasker til Grækenland (hvor filmen udspiller sig, red.). Og så fik jeg ikke rollen. Jeg var sønderknust. Og normalt bliver jeg ikke knust over ikke at få roller. Jeg havde lavet kemi-læsninger, Zoom-opkald. Og så fik jeg den ikke«, siger Cuoco og fortsætter:

»Jeg græd hele natten. Det var et hårdt slag. Jeg troede, at jeg havde noget kørende for mig. Jeg var sikker på, at jeg ville få rollen. Og så siger de: ‘Nej, vi vælger Kate’«.

Castingprocesserne kan være noget af en rutschebanetur for skuespillere. Således også for Cuoco, der dagen efter sit afslag blev tilbudt en rolle over for Pete Davidson i den romantiske komedie ‘Meet Cute’.

»Jeg ville aldrig have fået den rolle, hvis jeg havde fået ‘Knives’. Det viser bare, at man er, hvor man skal være. Jeg troede, jeg var på toppen. Jeg skulle være sammen med Daniel Craig. Det var fantastisk. Men jeg kunne ikke være gladere for, hvordan det hele endte. […] Måske får jeg endda lov til at aflægge audition på den tredje film i serien«.

Kaley Cuoco blev Emmy-nomineret sidste år for sin rolle i ‘The Flight Attendant’. Hendes mest kendte rolle er dog stadig nok som Penny i ‘The Big Bang Theory’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af