Millie Bobby Brown kommenterer mediernes »klamme« reaktion på, at hun fyldte 18

Millie Bobby Brown kommenterer mediernes »klamme« reaktion på, at hun fyldte 18
Millie Bobby Brown. (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Millie Bobby Brown har oplevet en del, mens hun voksede op i mediernes søgelys efter sin debut i ‘Stranger Things’ som 12-årig.

Blandt andet hvordan »unge piger bliver seksualiseret«, hvilket kun er blevet mere markant, efter at hun fyldte 18 i februar og trådte ind i de voksnes rækker.

Det fortæller skuespilleren i podcasten ‘Guilty Feminist‘, skriver The Los Angeles Times.

»Enhver 18-årig kæmper med at navigere i voksenverdenen, at få forhold og venskaber, at blive værdsat og forsøge at passe ind. Det er meget i sig selv, når man forsøger at finde sig selv midt i alt det. Den eneste forskel er åbenlyst, at jeg gør det i offentlighedens søgelys, hvilket kan være virkelig overvældende«, fortæller Bobby Brown.

Hun har særligt mærket forskel på, hvordan hun bliver anskuet i offentligheden og medierne, efter hun fyldte 18 i februar, fortæller hun.

»Jeg har bestemt kæmpet mere med det, siden jeg fyldte 18. Jeg har set en forskel i måden folk opfører sig og måden pressen og sociale medier har reageret, da jeg blev myndig. Jeg mener ikke, at det burde ændre noget som helst. Men det er klamt og det er sandt… det er en meget god repræsentation af, hvad der foregår i verden og hvordan unge piger bliver seksualiseret«.

Hun nævner blandt andet en oplevelse til et awardshow, hvor hun blev »korsfæstet«, da hun som 16-årig ankom i en lavt skåret kjole, som ifølge hendes fans fik hende til at ligne en kvinde i 60’erne.

»Jeg tænkte: ‘Hvad er der galt med at være 60 år?’ Jeg tænkte: ‘Åh, er det virkelig det her, vi taler om? Vi burde tale om alle de utrolige personer, der var tilstede ved prisuddelingen’«.

Bobby Brown har tidligere fortalt MTV, at hun »stadig er ved at lære at være kvinde i Hollywood«.

»Fans er nærmest blevet investeret i min vækst og rejse. Men de er ikke klar til at acceptere det faktum, at jeg vokser op. Jeg kommer ikke til at spille de små piger mere. Jeg vil ikke have, at der er noget, som holder mig tilbage. Det er det vigtigste for mig. Jeg vil udvikle mig«.

Bobby Brown er aktuel næste måned i fjerde sæson ‘Stranger Things’, der netop har fået sin første fulde trailer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af