Adam Driver fører an i stjernecastet til Francis Ford Coppolas længe ventede storfilm ‘Megalopolis’

Adam Driver fører an i stjernecastet til Francis Ford Coppolas længe ventede storfilm ‘Megalopolis’
Adam Driver under Cannes-festivalen i 2021. (Foto: Samir Hussein/WireImage)

Legendeinstruktøren Francis Ford Coppola, der har blandt andet ‘The Godfather’ og ‘Apocalypse Now’ på cv’et, er ved at være klar til at begynde optagelserne til sin længe ventede storfilm ‘Megalopolis’, der har været undervejs i op mod 20 år.

Stjernecastet til filmen er netop blevet annonceret, og det ser særdeles lovende ud: Adam Driver får selskab af ‘Game of Thrones’-skuespilleren Nathalie Emmanuel, Oscar-vinderne Forest Whitaker og Jon Voight, samt Oscar-nominerede Laurence Fishburne. Det skriver Deadline.

Den 82-årige Coppola har tidligere beskrevet filmen som et romersk epos á la ‘Ben-Hur’, der udspiller sig i et futurisk New York modelleret over Rommerriget.

Tidligere har han nævnt, at Oscar Isaac, Zendaya, Cate Blanchett, James Caan og Michelle Pfeiffer var så godt som bekræftede til filmen, men der lader altså til at være sket en ændring i rollebesætningen.

Det vakte stor opsigt, da Coppola annoncerede, at han vil investere 120 millioner dollar (svarende til knap 800 millioner kroner) af sin egen formue for at få filmen i gang, fordi ingen filmstudier vil røre projektet med en ildtang. Formuen har han fra sine lukrative vingårde.

Instruktøren er dog ikke bekymret for den store finansielle risiko, som han tidligere har forklaret i et interview med GQ: »Jeg kunne ikke være mere ligeglad med de finansielle implikationer. Det betyder intet for mig«.

Produktionen til ‘Megalopolis’ går i gang til efteråret. Filmen bliver Coppolas første siden ‘Twixt’ fra 2011.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af