Amber Heard indtog vidneskranken for sidste gang: »Folk har lyst til at slå mig ihjel«

Amber Heard indtog vidneskranken for sidste gang: »Folk har lyst til at slå mig ihjel«
Amber Heard foran retten tilbage i april. (Foto: Ron Sachs/Consolidated News Pictures/Getty Images)

Amber Heard indtog torsdag vidneskranken for sidste gang i retssalen i Virginia, hvor den meget omtalte sag mellem hende og eksmanden Johnny Depp har fundet sted over de seneste uger.

Heard brugte sin taletid på at fortælle om den behandling, hun har modtaget på sociale medier, efter retssagen er begyndt.

»Jeg modtager hundredvis af dødstrusler regelmæssigt, hvis ikke dagligt. Tusindvis siden retssagen er begyndt. Der er folk, der håner mit vidneudsagn om at være blevet udsat for overgreb«, sagde en tydeligt påvirket Heard i retten.

Hun fortalte yderligere, at hun hver dag har følt sig »chikaneret, ydmyget og truet«.

»Selv når jeg træder ind i denne retssal og sidder foran hele verden bliver de værste episoder i mit liv, ting jeg har levet igennem, brugt til at ydmyge mig. Folk har lyst til at slå mig ihjel«.

Hun fortsatte: »Folk vil gerne putte mit barn i mikroovnen, og det fortæller de mig. Johnny lovede mig, at hvis jeg nogensinde forlod ham, ville han få mig til at tænke på ham hver dag, jeg levede«.

Heard anfægtede desuden Depps frimodige fremtræden i retssalen: »Jeg sidder ikke her og griner, smiler og laver nedladende jokes. Det gør jeg ikke«.

Hun fortsatte: »Det her er forfærdeligt. Det er smertefuldt og ydmygende for noget som helst menneske at gennemgå. Måske er det let at glemme, men jeg er også et menneske. Jeg håber, at ingen andre skal gennemgå noget lignende«.

Afslutningsvis sagde hun, at hun håber, at hun efter retssagen kan genvinde sin stemme, som hun mener, Depp har frataget hende:

»Johnny har taget rigeligt af min stemme. Jeg har ret til at fortælle min historie, jeg har ret til at sige, hvad der skete med mig, jeg har ret til min stemme og mit navn. Han har taget den længe nok«.

Retssagen blev afsluttet fredag, hvor juryen blev sendt til votering. Dommen er endnu ikke afgjort.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af