Chris Evans tager en u-vending fra ‘Captain America’ med rolle som sadistisk lejemorder i Netflix-blockbuster

Chris Evans tager en u-vending fra ‘Captain America’ med rolle som sadistisk lejemorder i Netflix-blockbuster
Chris Evans i 'The Gray Man'. (Foto: Paul Abell/Netflix)

Chris Evans’ nye samarbejde med Marvel-instruktørerne Russo-brødrene kunne ikke være længere væk fra den regelrette og godhjertede Captain America.

Evans spiller den sadistiske lejemorder Lloyd Hansen i den kommende Netflix-blockbuster ‘The Gray Man’, der har Ryan Gosling i den anden hovedrolle.

I et interview med Empire fortæller skuespilleren, at karakteren er noget af en omvæltning fra hans tidligere Marvel-rolle:

»Det virker som om, jeg har taget en aggressiv 180-graders drejning fra Steve Rogers, men det har egentlig bare udfoldet sig på den måde«, fortæller Evans, der beskriver sin ‘The Gray Man’-karakter som et »togvrag« ude efter anarki.

»Jeg elsker Russo-brødrene og jeg vil stort set gøre, hvad som helst de beder mig om. Og det her er en karakter, jeg aldrig har fået lov at spille. Han er så frigjort og ærlig. Det, jeg kan lide ved ham, er, at man næsten skal frygte hans smil mere end hans vrede«.

I filmen jagter Lloyd Hansen Ryan Goslings CIA-lejesoldat Sierra Six i kølvandet på et sikkerhedsbrud. På rollelisten ses desuden Ana de Armas, Regé-Jean Page, Wagner Moura og Billy Bob Thornton.

Russo-brødrene har allerede teaset, at filmen vil være beslægtet med ‘Captain America: The Winter Soldier’, som også leverede storstilet action.

Men skalaen er endnu større i ‘The Gray Man’, hvis man skal tro instruktørerne:

»Denne film dræbte os næsten. Der er omkring ni actionsekvenser, og den er så nådesløs på det område. Den var nådesløs at lave«, udtaler duoen til Empire.

‘The Gray Man’ får premiere på Netflix 15. juli. Instruktørerne arbejder både på en prequel om Chris Evans’ karakter samt en sequel.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af