David Cronenberg forudsiger udvandringer fra sin nye film inden for de første fem minutter

David Cronenberg forudsiger udvandringer fra sin nye film inden for de første fem minutter
Viggo Mortensen og Léa Seydoux i 'Crimes of the Future'. (Foto: Screenshot)

Der er store forventninger til David Cronenbergs første film i otte år, og instruktørens seneste udtalelser bygger i den grad hypen op.

Hans film ’Crimes of the Future’ lover nemlig bodyhorror som aldrig før, og manden bag film som ‘Videodrome’, ‘Fluen’, ‘Crash’ og ‘Eastern Promises’ forudsiger selv i et interview med Deadline, at publikum vil udvandre i massevis, når den får verdenspremiere på Cannes Film Festival senere i maj.

»Der er nogle virkeligt stærke scener. Jeg tror, vi kommer til at have udvandringer inden for de første fem minutter af filmen. Jeg er sikker på det«, siger han.

»Nogle af de folk, der har set den, siger at de tror, de sidste 20 minutter af filmen bliver hård for folk, og at der kommer til at være udvandringer der. Der var en, som sagde, han næsten havde et panikanfald. Til det sagde jeg, ’Det ville være okay’. Men jeg tror ikke, det bliver den generelle reaktion. Jeg regner med udvandringer i Cannes, og det ville være en helt særlig ting«.

Viggo Mortensen har hovedrollen i ‘Crimes of the Future’, ligesom han havde i canadierens ‘A History of Violence’ og førnævnte ‘Eastern Promises’.

Den officielle synopsis lyder:

»I takt med at menneskearten tilpasser sig et syntetisk miljø undergår kroppen nye transformationer og mutationer. Med sin partner Caprice (Léa Seydoux) viser den berømte performancekunstner Saul Tenser (Viggo Mortensen) sine organers metamorfose i en række offentlige avantgardeoptrædener. Timlin (Kristen Stewart), en efterforsker i det nationale organregister, følger deres bevægelser som en besat, hvilket fører til, at en mystisk gruppe bliver afsløret. Deres mission er at bruge Sauls berygtethed til at kaste lys over den næste fase i menneskelig evolution«.

Det er endnu uvist, hvornår ’Crimes of the Future’ kan ses herhjemme.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af