Se første glimt af Christian Bales Marvel-skurk i ny trailer til ‘Thor: Love and Thunder’

Se første glimt af Christian Bales Marvel-skurk i ny trailer til ‘Thor: Love and Thunder’
Christian Bale i traileren til 'Thor: Love and Thunder'.

Christian Bale har holdt pause fra superheltefilm siden ‘Dark Knight Rises’ fra 2012, men nu er han i den grad tilbage.

I den kommende ‘Thor: Love and Thunder’ spiller han Gorr the God Butcher, som gør livet surt for Thor (Chris Hemsworth) og hans kvindelige modstykke Jane Foster (Natalie Portman), der også har fået guddommelige kræfter.

En ny trailer til superheltefilmen er netop landet og den viser første glimt af Bales hårrejsende skurk, der dræber Guder og smadrer hele planeter med sit våben All-Black the Necrosword. Det er op til Thor og co. at stoppe ham, før det er for sent.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen instrueres af Taika Waititi, der også stod bag ‘Thor: Ragnarok’, som løftede den nordiske Gud til Marvels MVP-hold. Filmen ligger fortsat på førstepladsen over vores rangering af samtlige Marvel-film.

På rollelisten til ‘Thor: Love and Thunder’ ses desuden Tessa Thompson som Valkyrie, Russell Crowe som Zeus, mens ‘Guardians of the Galaxy’-holdet også kigger forbi anført af Chris Pratt, Karen Gillan, Dave Bautista, Bradley Cooper og Vin Diesel.

‘Thor: Love and Thunder’ får premiere 6. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af