‘Squid Game’-skaber afslører, hvornår vi kan forvente at se sæson 2

‘Squid Game’-skaber afslører, hvornår vi kan forvente at se sæson 2
'Squid Game'. (Foto: Netflix)

‘Squid Game’ tog verden med storm i september sidste år, hvor den koreanske serie skrev streaminghistorie, da den blev Netflix’ mest populære serie nogensinde.

Serieskaberen Hwang Dong-hyuk har længe teaset for en opfølgende sæson og i et nyligt interview med Vanity Fair fortæller han, at sæson 2 formentlig får premiere i slutningen af 2023 eller starten af 2024.

Han afslørede også, at hovedrolleindehaver Lee Jung-jae vender tilbage, mens han også teasede for, at Front Man (Lee Byung-hun) vil spille en større rolle i den næste sæson.

I et tidligere interview med Indiewire forklarede Hwang, hvilke plotlinjer han ville udforske, mens han også understregede, at han følte et enormt pres over at skulle levere anden sæson:

»Jeg har stadig historien om Front Man og hans forhold til sin bror, politimanden. Og folk er også nysgerrige efter at vide, hvor Gi-hun tog hen i finalen, fordi han drejede væk fra flyet«, siger Hwang.

»Jeg tror, at jeg har en forpligtelse over at forklare det til fans, og jeg tænker på sæson 2. Men samtidig er jeg utroligt træt, efter at have færdiggjort sæson 1, så jeg har ikke rigtigt kunnet koncentrere mig om sæson 2. Men nu hvor det er blevet sådan et stort hit, ville folk hade mig, hvis jeg ikke lavede sæson 2. Så jeg føler et enormt pres, og føler, at jeg er nødt til at gøre det«.

Hwang har tidligere teaset for, at han også udvikler en sæson tre til hitserien, så noget tyder på, at han er kommet over forventningspresset.

Han arbejder også på den kontroversielle spillefilm ‘Killing Old People’, der er baseret på Umberto Ecos værk og ifølge Hwang bliver mere voldelig end ‘Squid Game’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af