Amber Heard bebrejder ikke juryen for, at hun tabte sagen mod Johnny Depp

Amber Heard bebrejder ikke juryen for, at hun tabte sagen mod Johnny Depp
Amber Heard i et interview med Savannah Guthrie til NBCs Today. (Foto: Screenshot)

Amber Heard har kommenteret retssagen mod Johnny Depp for første gang på tv, siden dommen faldt 1. juni. Det skete i et interview med NBC-programmet ‘Today’.

»Hvordan kunne de ikke komme til den konklusion?« svarede Heard, da hun blev spurgt til afgørelsen.

»De sad i de sæder i over tre uger og hørte på nonstop, skånselsløse vidneudsagn fra betalte ansatte. Jeg mener ikke, det er deres (juryens, red.) skyld, jeg forstår dem faktisk. Han er en elsket karakter. Folk føler, de kender ham. Han er en fantastisk skuespiller«.

Det betyder dog slet ikke, at hun er enig med dommen, som hun mener blev påvirket meget af sociale medier på trods af juryens daglige instrukser til at lukke ned for dem.

»Jeg er ligeglad med, hvad man tænker om mig, eller hvilke fordomme man har om, hvad der skete privat i mit eget hjem, mit eget ægteskab, bag lukkede døre,« sagde Heard.

»Jeg antager ikke, at den gennemsnitlige person burde vide disse ting. Så jeg tager det ikke personligt. Men selv nogen, som er sikker på, jeg fortjener al hadet, selv hvis de tror, jeg lyver, kunne de ikke se mig i øjnene og fortælle mig, at der har været en fair repræsentation på sociale medier. De kan ikke sige, at de mener, det var fair«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I interviewklippet er Heard forsigtig med ikke at gentage de anklager mod Depp, som fik hende i retten i første omgang.

Tidligere besøgte hendes advokater samme program og fortalte, at de ville anke sagen, fordi Heard ikke ville være i stand til at betale de lidt over 10 millioner dollars til Depp.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af