Amber Heard er ikke klippet ud af ‘Aquaman 2’, siger hendes repræsentanter

Amber Heard er ikke klippet ud af ‘Aquaman 2’, siger hendes repræsentanter
Amber Heard i 'Aquaman'.

I går rapporterede sladdermediet Just Jared, at Amber Heard ville blive erstattet i den kommende ‘Aquaman’-opfølger ‘Aquaman and the Last Kingdom’.

Filmen er sat til premiere 17. marts næste år, så erstatningen skulle ske i en fart, hvis man skulle kunne nå at optage og klippe om. Heard har en central birolle som Princess Mera, love interest til Jason Momoas vandsuperhelt.

Nu afviser Amber Heards repræsentanter dog, at det skulle være tilfældet. »Rygtemøllen fortsætter, som den har gjort siden dag ét – upræcis, ufølsom og mildt vanvittig«, lyder det i en udtalelse ifølge flere medier.

Heard berettede under retssagen med Johnny Depp, at hendes rolle i filmen var blevet skåret kraftigt ned af studiet bag, Warner Bros., som følge af Depps anklager mod hende. Warner Bros-boss Walter Hamada sagde til retten, at rollen var skåret ned, fordi der manglede kemi mellem Heard og Jason Momoa.

Just Jared har opdateret deres oprindelige nyhed med kilder, der siger, at Amber Heard ikke er blevet klippet ud af filmen, men stadig har en lille rolle, mens andre kilder fortsat fastholder, at hun vil blive erstattet.

Hvad der er op og ned, bliver vi senest klogere på ved premieren næste forår.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af