Dwayne Johnson gør sin superheltedebut i ‘Black Adam’ – se traileren

Dwayne Johnson gør sin superheltedebut i ‘Black Adam’ – se traileren
Dwayne Johnson i 'Black Adam'. (Foto: PR)

Dwayne ‘The Rock’ Johnson føler sig måske allerede som en superhelt, men nu kan den populære skuespiller faktisk tilføje titlen til cv’et.

I DC’s ‘Black Adam’ spiller han titelrollen som antihelten, der har fået superkræfter for 5000 år siden af de egyptiske guder og netop er undsluppet sin trældom på planeten Kahndaq.

Black Adam har kurs mod Jorden, hvor han tørner sammen med det amerikanske Justice Society, der blandt andet tæller superheltene Hawkman (Aldis Hodge), Atom Smasher (Noah Centino), Cyclone (Quintessa Swindell) og Doctor Fate (Pierce Brosnan), som forsøger at overbevise Black Adam om at bruge sine kræfter til at tjene det gode.

Det ser ikke ud til at gå stille for sig i den første trailer til blockbusteren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Black Adam er blandt andet kendt som Shazams ærkefjende, så det forventes, at de to karakterer vil mødes i en kommende DC-film. ‘Shazam!‘ udkom i 2019 og efterfølgeren ‘Shazam! Fury of the Gods’ udkommer efter planen senere i år.

‘Black Adam’ instrueres af Jaume Collet-Serra, der tidligere har stået bag Dwayne Johnson-filmen ‘Jungle Cruise’.

Filmen får biografpremiere 20. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af