Hvem er favorit til at blive den næste James Bond? Ingen!

Hvem er favorit til at blive den næste James Bond? Ingen!
Daniel Craig og Mads Mikkelsen i 'Casino Royale'. (Foto: PR)

‘No Time to Die’ var som bekendt Daniel Craigs sidste optræden som James Bond, og filmen sluttede så radikalt, at det ikke kunne efterlade nogen tvivl om, at man skal starte helt forfra, når den næste inkarnation af 007 er fundet.

Det har ikke forhindret spekulationerne i, hvem der skal indtage den ikoniske rolle, til at løbe løbsk, men nu slår Bond-producer Barbara Broccoli – der sammen med Michael G. Wilson styrer franchisen – fast, at man stadig er på helt bar bund.

Det skete ifølge Deadline under et privat middagsarrangement, hvor Broccoli og Wilson blev hyldet.

»Der er ingen kandidater«, sagde Brocccoli. »Vi arbejder på, hvor vi skal tage ham hen, det taler vi igennem. Der er ikke noget manuskript, og vi kan ikke lave et, før vi bestemmer, hvilken tilgang vi skal have til den næste film, fordi det er virkelig en genopfindelse af Bond. Vi genopfinder, hvem han er, og det tager tid.

Barbara Broccoli estimerede, at der mindst vil gå to år, før den næste film kan gå i optagelse.

Broccoli har tidligere afvist, at Bond kan blive en kvinde eller ikke-britisk, men ellers virker det til, at alt er åbent.

Vi håber, Bond-produceren lytter til Soundvenues Lise Ulrich, der har foreslået Dan Stevens som Craigs arvtager. Selv tak.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af