J.J. Abrams’ svinedyre science fiction-serie får kniven af HBO kort inden optagestart

J.J. Abrams’ svinedyre science fiction-serie får kniven af HBO kort inden optagestart
J.J. Abrams. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

J.J. Abrams’ serie ‘Demimonde’ var blevet kørt i stilling som en potentiel flagskibsserie for HBO – med et budget der overgik ‘Game of Thrones’ og den kommende ‘House of Dragon’.

Men nu har streamingplatformen trukket stikket på serien, der beløb sig på over 200 millioner dollar. Det skriver The Hollywood Reporter.

Ifølge mediet skyldes uoverensstemmelserne, at HBO ikke var tilfredse med det høje budget. The Hollywood Reporter skriver, at producenten bag ‘Demimonde’ er i gang med at afsøge mulighederne for at sælge serien til andre streamingtjenesterne, blandt andet Apple som tidligere har gjort kur til Abrams.

Efter planen skulle Abrams have instrueret pilotafsnittet, mens Danielle Deadwyler (‘Station Eleven’) skulle spille hovedrollen.

Abrams har stået bag succesrige serier som ‘Lost’ og ‘Alias’, mens hans selskab Bad Robot i nyere tid har produceret en lang række serier. Som instruktør har han blandt andet svunget taktstokken på to af filmene i henholdsvis den nye ‘Star Wars’-trilogi og den nye ‘Star Trek’-trilogi.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af