Johnny Depps advokater forklarer årsagerne bag hans sejr i retten: »Sociale medier spillede ingen rolle«

Johnny Depps advokater forklarer årsagerne bag hans sejr i retten: »Sociale medier spillede ingen rolle«
Johnny Depp uden for retten i Fairfax, Virginia, under retssagen. (Foto: Cliff Owen/Consolidated News Pictures/Getty Images)

Johnny Depps advokater er i løbet af den offentlige retssag mod Amber Heard blevet kendisser i sig selv, lidt ligesom Robert Kardashian blev kendt for O. J.-sagen.

Nu kommer Camille Vasquez og Ben Chew i talkshowet Good Morning America med deres bud på, hvorfor de og Depp vandt sagen (via The Wrap).

Som bekendt gik sagen mildest talt viralt på sociale medier, især med fans, der støttede Depp. Og da juryen ikke var benægtet adgang til internettet under retssagen og fik lov til at tage hjem om aftenen, er der nogle, der mener, at sagens massive omtale online var med til at påvirke jurymedlemmerne til Depps fordel.

Det afviser Vasquez dog er tilfældet.

»Sociale medier spillede ingen rolle overhovedet, det var en beslutning lavet af en jury på baggrund af beviser fra begge sider, og den var overvældende i Johnnys favør«, siger hun i Good Morning America og tilføjer, at juryen blev bedt om at holde sig fra sociale medier derhjemme, hvilket de tog meget seriøst.

Grunden til, at Depp vandt, var først og fremmest beviserne og Amber Heards egne udsagn, siger hun, men hun mener også, at Depp skabte en forbindelse til juryen.

»Der var fokus på fakta og beviser og at lade Johnny Depp fortælle sandheden for første gang. Det var seks år undervejs… Og jeg tror, han var i stand til at oprette en forbindelse til juryen og offentligheden«, siger Vasquez.

Det var Ben Chew, der delte nyheden om sejren med Johnny Depp.

»Han var vildt begejstret. Det var, som om vægten af verden blev taget af hans skuldre… Endelig, efter seks år, fik han sit liv tilbage«.

Amber Heard udtalte efter sagen, at det var et tilbageskridt for kvinder. Det mener Depps advokater dog ikke, og de opfordrede i Good Morning America alle ofre af vold til at stå frem.

»Vold i hjemmet har ikke et køn«, siger Camille Vasquez.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af