Amber Heard kommenterer nederlaget mod Johnny Depp: »Det er et tilbageskridt« for kvinder

Amber Heard kommenterer nederlaget mod Johnny Depp: »Det er et tilbageskridt« for kvinder
Amber Heard. (Foto: Karwai Tang/WireImage)

Amber Heard er ikke tilfreds, efter at juryen ved den meget omtalte retssag mellem hende og Johnny Depp i går besluttede, at hun skal betale 15 millioner dollar i erstatning til sin eksmand for ærekrænkelse.

»Skuffelsen, jeg føler i dag, er umulig at beskrive med ord. Mit hjerte er knust over, at bjerget af bevismateriale stadig ikke var nok til at stå imod min eksmands uforholdsmæssige magt, indflydelses og tække«, udtaler Heard i en pressemeddelelse.

Hun fortsætter: »Jeg er endnu mere skuffet over, hvad denne dom betyder for andre kvinder. Det er et tilbageskridt. Det stiller uret tilbage til et tidspunkt, hvor kvinder blev offentligt udskammet og ydmyget, hvis de råbte op. Det er tilbageskridt på ideen om, at vold mod kvinder skal tages alvorligt«.

»Jeg mener, at Johnnys advokater er lykkedes med at få juryen til at overse det grundlæggende problem om ytringsfrihed og ignorere beviser, der var så afgørende, at vi vandt i England. Jeg er ked af, at jeg har tabt sagen. Men jeg er endnu mere ked af, at jeg tilsyneladende har mistet en rettighed, jeg troede, jeg havde som amerikaner – retten til at tale frit og åbent«, afslutter hun.

Selvom juryen dømte til fordel for Johnny Depp, har Amber Heard også fået medhold i en enkelt af sine anklager i sit modsagsmål mod Depp.

Juryen dømte, at Depps tidligere sagfører Adam Wolfman havde ærekrænket hende. Af den årsag skal hun kompenseres med to millioner dollars.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af