Jon Snow-spinoffserie med Kit Harington i udvikling hos HBO

Jon Snow-spinoffserie med Kit Harington i udvikling hos HBO
Kit Harington som Jon Snow i 'Game of Thrones'. (Foto: HBO)

Premieren på ‘House of the Dragon’ ligger stadig et par måneder ude i fremtiden, men HBO’s ‘Game of Thrones’-maskineri kører på fuld tryk.

Ifølge The Hollywood Reporter er streaminggiganten i det tidlige udviklingsstadie på en spinoffserie om fanfavoritten Jon Snow (Kit Harington) og hans liv efter handlingen i ‘Game of Thrones’.

I mastodontseriens sidste episode blev Jon sendt i eksil nord for muren med the Wildlings, hvilket altså lader til at kunne blive det inciterende udgangspunkt for spinoffserien.

HBO har primært satset på at udvide ‘Game of Thrones’-universet via prequelserier, der har været uafhængige af handlingen i den originale saga. Men nu tyder det altså på, at streamingplatformen har ladet sig inspirere af serier som ‘Obi-Wan Kenobi’, som har videreudviklet den originale mytologi.

Det åbner en dør på klem for, at HBO i fremtiden også vil udforske andre af de overlevende ‘Game of Thrones’-karakterer som Arya og Sansa Stark og deres videre skæbne.

Hverken HBO eller Kit Harington har kommenteret The Hollywood Reporters historie. Og som altid er det uvist, om serier i udviklingsstadiet får grønt lys.

Tæller man Jon Snow-serien med, har HBO i øjeblikket syv ‘Game of Thrones’-serier i udvikling foruden ‘House of the Dragon’. Herunder de tre live action-prequels ‘10.000 Ships’, ‘9 Voyages’ og ‘Dunk and Egg’ samt tre animationsserier.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af