‘Better Things’-skaber Pamela Adlon instruerer »graviditetskomedie« med ‘Broad City’-stjerne

‘Better Things’-skaber Pamela Adlon instruerer »graviditetskomedie« med ‘Broad City’-stjerne
'Better Things' (Foto: Colleen Hayes/ FX).

Alle gode ting har en ende. Selv ‘Better Things’, Pamela Adlons stærkt roste dramedy-serie, hvis femte og sidste sæson løb over skærmen i foråret.

Serieskaber og hovedrolleindehaver Adlon ligger imidlertid ikke på den lade side efter successeen. Hun springer således lige om lidt ud som filminstruktør med, hvad der indtil videre beskrives som en »graviditetskomedie«.

Og i hovedrollen finder vi ‘Broad City’-komikeren Ilana Glazer, der alle dage har været garant for grovkornet, hudløst ærlig satire over kvindeliv – akkurat som Adlon selv.

Glazer har sågar skrevet filmen i samarbejde med Josh Rabinowitz (producer af ‘Ramy’), og ifølge Deadline handler historien om den evige single Eden, som bliver gravid efter et one night stand, og efterfølgende søger hjælp hos sin bedsteveninde og mor til to, Dawn (Michelle Buteau).

Med på rollelisten er også standupperen Hasan Minhaj og Oliver Platt. Filmen har endnu ikke fået en premieredato.

Soundvenues anmelder kastede fem flotte stjerner efter ‘Better Things’ sæson 5 med ordene:

»Femte og sidste sæson af Pamela Adlons sjove, rammende og rørende familieserie er som altid fuld af gyldne øjeblikke og en blanding af melankoli og fremtidshåb i Sams snart tomme redde«.

‘Better Things’ kan ses på Disney+.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af