David Harbour rakte ud til Ryan Reynolds, da ‘Hellboy’ lignede et gigantisk flop

David Harbour rakte ud til Ryan Reynolds, da ‘Hellboy’ lignede et gigantisk flop
David Harbour i 'Stranger Things'. (Foto: Netflix)

David Harbour fik som bekendt sit helt store gennembrud med rollen som Chief Hopper i ‘Stranger Things’.

Succesen gjorde ham til et attraktivt navn i Hollywood, og i 2019 fik han hovedrollen i Neil Marshalls ‘Hellboy’.

Men hornene vokser ikke ind i himlen. Efter premieren fornemmede Harbour hurtigt, at filmen ville floppe ved billetlugerne. Og han besluttede sig derfor for at ringe til en anden skuespiller, som har rejst sig fra en markant tegneseriefilmatiseringsfadæse:

Ryan Reynolds, som bekendt faldt igennem med ‘The Green Lantern’, før han rejste sig med hidtil uset styrke i ‘Deadpool’.

»Jeg kender ham en lille smule. Jeg ringede til ham, og jeg var sådan: Hey, mand, jeg er bare nødt til at vide noget. ‘The Green Latern’, du ved? Kæmpe flop for dig. Hvordan fanden er det at opleve, for jeg tror, jeg bliver ramt af det nu. Vil jeg være okay? Kommer jeg til at overleve det?«, fortæller han i et stort interview med GQ.

Han røber desværre ikke, hvilket råd han fik fra kollegaen, blot at Reynolds var »sød« omkring det.

David Harbour overlevede, om end han ikke siden har fået den store Hollywood-karriere.

Harbour er lige nu aktuel med finalen på ‘Stranger Things’ sæson 4, som kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af