Ezra Miller-offer fortæller om kvælertag på Island for første gang

Ezra Miller-offer fortæller om kvælertag på Island for første gang
Ezra Miller til Grammy-afterparty i 2020. (Foto: Gregg DeGuire/FilmMagic)

At Ezra Miller er ude af kontrol, kan der vist ikke længere herske tvivl om.

De seneste måneder er skuespilleren kendt fra ‘We Need to Talk About Kevin’, ‘Justice League’ og ‘Fantastic Beasts’ blevet anholdt flere gange og er blandt andet blevet anklaget for overfald og for at groome en mindreårig.

Nu fortæller én af dem, der tidligere fik Millers uregerlighed at føle, sin historie i Variety.

Da optagelserne til ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ blev lukket ned på grund af corona, blev Ezra Miller fast gæst i Reykjaviks barliv i Island.

Og her var der flere gange ballade med skuespilleren.

I ét tilfælde, hvor en kvinde havde en let samtale med Miller om deres klip-klapper, ændrede skuespilleren pludselig karakter og sagde: »Men bare så du ved det, så kan jeg godt vinde over dig i en slåskamp. Vil du virkelig slås?«

Situationen kulminerede i, at de (Miller identificerer sig som non-binær med pronominerne de/dem) tog kvælertag på kvinden.

»Jeg tror, det bare er sjov og ballade – indtil det ikke var«, siger kvinden til Variety.

»Pludselig er de (Miller, red.) oven på mig, kvæler mig, mens de stadig skriger ind i mit hoved, om jeg vil slås«.

Episoden bliver i starten optaget af kvindens ven, og videoen gik internettet rundt i april 2020. Vennen stoppede med at filme, da han kunne se, at det ikke længere var sjovt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En barejer på Island udtaler til Variety, at der »altid var noget med Ezra«, ligesom Variety rapporterer om en ny kvinde fra Berlin, der også havde en ubehagelig oplevelse med Miller, der opførte sig truende og blandt andet kaldte hende en »nazist« og et »transfobisk røvhul«, efter hun fortalte dem, at de ikke måtte ryge i hendes lejlighed. De forlod først stedet, da hun advarede om, at hun ville ringe efter politiet.

Det er blot toppen af isbjerget i Ezra Millers problematiske kredsløb – læs om de øvrige tilfælde i Variety-artiklen – og det store spørgsmål er selvfølgelig nu, hvad der kommer til at ske med deres kommende filmprojekter.

Ifølge Variety fastholder ‘Warner Bros’ stadig at udsende den kommende The Flash-film, hvor Miller har hovedrollen, i juni næste år, da filmen er for dyr til at skrinlægge, mens Miller umuligt kan erstattes, da han er i næsten samtlige scener.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af