‘House of the Dragon’-stjerne modtog racistiske beskeder efter casting

‘House of the Dragon’-stjerne modtog racistiske beskeder efter casting
Steve Touissant i 'House of the Dragon'. (Foto: HBO Max)

Det er langt fra kun i ‘Star Wars’-miljøets mere dunkle kroge, at racistiske bemærkninger fyger om ørerne på de skuespillere, hvis castinger ikke falder i god jord hos rabiate fans.

Forud for premieren på ‘Game of Thrones’-spinoff-serien ‘House of the Dragon’ fortæller en af seriens hovedrolleindehavere, den britiske stjerne Steve Toussaint, at han er blevet mødt med flere ubehagelige reaktioner:

»Jeg var ikke klar over, at min casting var sådan en big deal før jeg blev udsat for racisme på de sociale medier. Ja, det lort skete. Jeg havde det sådan, ‘Oh, wow’, og tænkte så, ‘Okay, det her betyder tydeligvis en masse for nogle mennesker, men jeg kan ikke lade det påvirke mig’«.

Det siger Toussaint i et interview med The Hollywood Reporter.

Manglen på diversitet på skærmen var et af ‘Game of Thrones’s blindspots, som ‘House of the Dragon’ nu gør op med. Og alt andet ville da også være mystisk i forhold til George R.R. Martins enorme fantasy-univers, mener Toussaint:

»Jeg elskede ‘Game of Thrones’, men min eneste anke var, ‘Hvor er alle de andre i den her verden?’. George R.R. Martin har skabt en diversificeret verden, hvis du ser udover Westeros, og jeg tror, at det her show kommer tættere på at reflektere det«.

‘House of the Dragon’ får premiere på HBO Max 22. august. Se den nyeste trailer her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af