Johnny Depp indgår forlig i voldssag fra filmoptagelser

Johnny Depp indgår forlig i voldssag fra filmoptagelser
Johnny Depp uden for retten i Fairfax, Virginia, under retssagen mod Amber Heard. (Foto: Cliff Owen/Consolidated News Pictures/Getty Images)

Godt nok er sagen mod Amber Heard (foreløbigt) afsluttet, men Johnny Depp har også haft andre tråde at rede ud sideløbende.

I 2018 blev Depp nemlig sagsøgt af location manager Gregg Brooks, der anklagede stjernen for i beruset tilstand at have slået ham under optagelserne til filmen ‘City of Lies’ året før.

Retssagen skulle være gået i gang om to uger, men ifølge Deadline har parterne nu indgået et forlig, hvilket sandsynligvis skal oversættes til, at Depp har betalt Brooks en pæn sum penge.

Ifølge anklagen havde Brooks overbragt Depp nyheden om, at de snart var nødt til at indstille dagens optagelser – Depp havde bedt om at lave ekstraoptagelser for at få et par venner med – hvorefter Depp blandt andet havde råbt, at »du har ingen ret til at fortælle mig, hvad jeg skal gøre«.

Situationen kulminerede i, at Depp, som ifølge søgsmålet var fuld og havde taget stoffer i løbet af dagen, slog Brooks to gange i ribbenene.

Johnny Depp har afvist anklagen, mens de nærmere detaljer i forliget er fortroligt.

Imens fortsætter sagen mod Amber Heard, idet skuespillerens hold kræver, at retssagen går om på grund af rod i juryudvælgelsen. Kort fortalt viser det sig, at et af jurymedlemmerne slet ikke var den mand, der var indkaldt til jurytjeneste.

Johnny Depps advokater afviste i går i et længere memo, at sagen skal gå om.

»Sagen var godt støttet af de overvældende beviser, konsistent med loven, og skal ikke sættes til side. Mr. Depp fastholder respektfuldt, at retten skal afvise Ms. Heards efterretssagsbegæring, som tangerer det useriøse«, hedder det.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af