Chris Pratt kæmpede for Bryce Dallas Howards løn på Jurassic World-franchisen

Chris Pratt kæmpede for Bryce Dallas Howards løn på Jurassic World-franchisen
Bryce Dallas Howard i 'Jurassic World Dominion' (Foto: UIP)

Det var en anden tid, da Bryce Dallas Howard skulle forhandle sin løn på ’Jurassic World’-trilogien tilbage i 2014.

Howards karakter Claire Dearing gik fra at være birolle i den første film til at være på lige fod som hovedrolle med Chris Pratts Owen Grady i de to efterfølgere ’Fallen Kingdom’ og ’Dominion’.

Alligevel var de to stjerners løncheck meget forskellige. Howard tjente faktisk langt mindre end de otte millioner dollars, som en række lønrapporter fra 2018 oplyste. Chris Pratt tjente 10 millioner dollars.

»Lønrapporterne var ret så interessante, da jeg i virkeligheden blev betalt meget mindre, end hvad de egentlig oplyste, så meget mindre«, afslører Bryce Dallas Howard til Insider. »Da jeg begyndte at forhandle min løn til ’Jurassic’ i 2014, var verden en anden. Det var en stor ulempe for mig. Og desværre så siger man ja til at lave tre film, og så er forhandlingen skrevet i sten«, fortsætter hun.

Hvad hendes løn egentlig var, oplyser hun ikke.

Chris Pratt bakkede hende op og forsikrede hende, at de ville blive betalt det samme, når det kom til andre indtægtskilder i ’Jurassic World’-franchisen, såsom diverse spil og forlystelser. Det ville han personligt sørge for.

»Det elsker jeg ham så meget for at gøre. Det gør jeg virkelig. For jeg er blevet betalt meget mere for den slags ting, end hvad jeg blev for selve filmen«, siger Howard i Insider-interviewet.

’Jurassic World: Dominion’, den sidste film i trilogien, havde dansk premiere den 9. juni. Soundvenues anmelder Lars R. Knudsen gav den to stjerner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af