‘Community’-film bliver »helt sikkert« til noget

‘Community’-film bliver »helt sikkert« til noget
'Community'-holdet.

Komedieserien ‘Community’ har stadig et dedikeret kultfølge, der håber på den filmafslutning, Dan Harmon har drømt om, lige siden serien blev aflyst på NBC efter fem sæsoner i 2014.

I 2015 fik serien en sjette sæson hos Yahoo TV! (som vi ikke har hørt meget til siden), men Harmon – der siden er blevet kendt som en af skaberne af ‘Rick and Morty’ – har hele tiden varslet, at han ville udvide fortællingen om en gruppe elever og lærere på et college i Colorado med en film.

Nu siger han så til Newsweek, at han langt fra har opgivet planen om en film:

»Der er en outline til den. Der er et produkt, der er sat sammen, og som pitches ude i verden. Det er så virkelig, den er. Det er sikkert nok til, at det vil gøre folk vrede, når der ikke er kommet noget ud om et år. Det betyder stadig ikke, at der kommer en film i morgen. Det betyder, at der helt sikkert kommer én«.

Når der kommer til at gå op mod et årti, før filmfortsættelsen kommer, er spørgsmålet, hvordan det vil virke, at castet ikke just kan passere overbevisende for universitetsstuderende længere. Men det har geniet Harmon sikkert en løsning på.

Den oprindelige serie bestod af skuespillere som Donald Glover, Alison Brie, Joe McHale, Gillian Jacobs, Ken Jeong og Chevy Chase.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af