Kommer der mere i ‘Breaking Bad’-franchisen? Manden bag har besluttet sig

Kommer der mere i ‘Breaking Bad’-franchisen? Manden bag har besluttet sig
'Breaking Bad'. (Foto: AMC)

‘Breaking Bad’ blev som bekendt en af tv-historiens største succeser, og mod alle odds lykkedes det skaberne Vince Gilligan og Peter Gould at skabe en spinoff på samme niveau med ‘Better Call Saul’, der slutter med sidste afsnit i næste uge.

Indimellem har de også knaldet sequel-filmen om Jesse Pinkman, ‘El Camino’, af.

Men hvad så nu, hvor broen mellem ‘Better Call Saul’ og ‘Breaking Bad’ er lukket med sidste afsnit om den originale advokat?

Under tv-konferencen TCA udtalte Vince Gilligan ifølge Deadline, at han ikke har planer om at lave endnu en fortælling i ‘Breaking Bad’-universet.

»Man kan ikke blive ved med at sætte alle sine penge på rød 21. Jeg føler, at vi nok pushede det ved at lave en spinoff til ‘Breaking Bad’, men jeg kunne ikke være mere glad for resultatet. Så lavede jeg ‘El Camino’, og jeg er også stolt af den. Men jeg tror, jeg begynder at fornemme, at man er nødt til at vide, hvornår man skal forlade festen. Man vil ikke være ham med en lampeskærm på hovedet«, sagde han.

Vince Gilligan understregede, at man aldrig skal sige aldrig, og at han sikkert sagde det samme efter ‘Breaking Bad’, og i Hollywood er en succes aldrig endegyldigt død.

Men Gilligan virker nu stålsat på at gå i nye retninger:

»Jeg er nødt til at bevise over for mig selv, at jeg har noget andet i mig. Jeg er ikke en one trick pony, det er det, jeg håber«, sagde han.

Og faktisk arbejder Vince Gilligan da også allerede på sit næste serieprojekt, der bliver sammenlignet med ‘The Twilight Zone’, men som man endnu ikke ved meget mere om.

Finalen på ‘Better Call Saul’ rammer Netflix 16. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af